Imbo´s chokladbomb .....
Chokladbomb: 175 grader 30-35 min
175 g mörk choklad
175 g smör
2 dl socker
3 ägg
1 blå påse polly
0,5 dl mjöl
2 tsk kaffe
Smält choklad och smör tillsammans.
- Rör hela tiden, så chokladen inte bränner fast i botten på kastrullen.
Vispa ägg och socker pösigt i en bunke.
Tillsätt mjöl och kaffe i bunken - rör om.
Tillsätt chokladsmöret i bunken - rör om.
Tillsätt hela påsen polly - rör om.
Smörj en löstagbar form, ströa med kokos eller ströbröd om du vill.
(Jag ströade inte och hade inte heller någon avtagbar form, men det gick utmärkt ändå!)
Visst är hon duktig!
Och det bästa av allt är att jag får smaka varje gång hon baka något hemma.
Hoppa du mår bättre nu och att farsgubben också gör det!
Ja, Imbo hon är duktig på att baka, det bästa är som sagt att få smaka nästan direkt när det kommer från ugnen =)
Hihihi, du är för gó!
Vi får baka igen då jag kommer hem till påsk=)
Hoppas du blivit fri från förkylningen.
Puss o kram